CRISISTWENTE.NL

Via CrisisTwente.nl ontvangt u overheidsinformatie over een incident, ramp of ernstige calamiteit in de regio Twente.

Disclaimer

Via crisistwente.nl geeft de overheid u informatie over een incident, ramp of ernstige calamiteit in de regio Twente. Bij een incident of crisis kunnen de overheidsinstanties in onze regio de website crisistwente.nl gebruiken. Dat kan een gemeente of de veiligheidsregio zijn. De afzender van de crisisinformatie is altijd terug te vinden bovenaan de homepage. Overheidsinstanties kunnen er ook voor kiezen om hun eigen website in te zetten. Als crisistwente.nl wordt ingezet, is dit het centrale online platform waar u in geval van incident of crisis belangrijke informatie vindt. Op deze website leest u actuele berichten, adviezen en antwoorden op veelgestelde vragen. Ook zijn hier belangrijke telefoonnummers en verwijzingen naar diverse sociale media te vinden.

Veelgestelde vragen over crisis.nl

Wanneer is crisistwente.nl actief?
Bij een incident of crisis kunnen de overheidsinstanties in onze regio de website crisistwente.nl gebruiken. Dat kan een gemeente of de veiligheidsregio zijn. De afzender van de crisisinformatie is altijd terug te vinden bovenaan de homepage. Overheidsinstanties kunnen er ook voor kiezen om hun eigen website in te zetten.

Hoe weet ik wanneer de berichtgeving op crisistwente.nl start?
De overheidsinstantie die de website inzet, zal dit via verschillende kanalen laten weten. Daarnaast kunt u via sociale media op de hoogte gehouden worden.

Van wie komt de informatie die op crisistwente.nl staat?
Bij een incident of crisis kunnen de overheidsinstanties in onze regio de website crisistwente.nl gebruiken. Dat kan een gemeente of de veiligheidsregio zijn. De afzender van de crisisinformatie is altijd terug te vinden bovenaan de homepage.